frankrijk.nl

Huh? Skiën in de meivakantie?

Buig je net het hoofd over of je met de kinderen gaat skiën in de kerst- of krokusvakanties, komt daar nog een derde optie bij! Wat dacht je van de meivakantie? Tignes heeft een familieskiweek en altijd sneeuw tot laat in het seizoen!

kids-ski-week in Tignes Franse Alpen

April is al jaren mijn favoriete skimaand: meestal lekker weer met veel zon en lekkere lange dagen. En als je hoog zit, ALTIJD sneeuw. Echt waar! Echte skiliefhebbers kennen al de Dutch Week tijdens de meivakantie. Tijdens deze Hollandse week in Val Thorens is het veel skiën en veel feesten. Daarom vinden we dit nieuwe initiatief van Het Frankrijk Huis– speciaal en alleen voor families – een mooi alternatief als je juist een weekje met je kroost in de sneeuw wilt zijn en verder eigenlijk niet zoveel hoeft.

Kids Ski Week

Van 28 april tot 5 mei organiseren zij namelijk de familieskiweek in Tignes. Nummer 1 in de lijst van meest sneeuwzekere skibestemmingen dus dat zit wel goed! De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) zijn geregeld. En.. niet verkeerd, onderdak is in de vorig jaar geopende en erg comfortabele appartementen van Residence Le Taos. Je krijgt bovendien een gevulde boodschappentas bij aankomst zodat je niet meteen naar de supermarkt hoeft te rennen. Terwijl de kinderen op les zijn kun je als ouder een dagje meeskiën door het skigebied om zo meteen de leukste pistes en restaurants te ontdekken. Kortom, gewoon een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles… top toch?!

kids-ski-week in Tignes verblijf in Res. Taos

Reken voor een weekje inclusief je verblijf, skipas, skiles, skitocht op ca. €600 per persoon.

Wil je meer informatie over deze familie-skiweek in Tignes, check dan deze pagina van Het Frankrijk Huis.

kids-ski-week in tignes

LEES OOK:
Dit vond Carole van Tignes

Tekst: Josee Schouten, beeld: Josee Schouten, Het Frankrijk Huis.

Eén reactie op “Huh? Skiën in de meivakantie?”

  1. Emilie schreef:

    Hi Josee,
    Wat een mooi artikel! Heel leuk!
    Ik krijg er zin in!
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *