frankrijk.nl

Nieuwe concept-store L’Occitane & Pierre Hermé

Parijs heeft sinds vandaag een bijzondere nieuwe winkel op de Champs-Elysées. Patissier Pierre Hermé en L’Occitane openden samen een grote concept-store waar je ook kunt koffiedrinken, lunchen en dineren.

Vandaag geopend op de Champs-Elysées: concept-store 86Champs, een verrassende samenwerking tussen L’Occitane en macaron-koning Pierre Hermé. In dezelfde winkel kun je de bekende Provençaalse verzorgingsproducten én de taartjes van deze beroemde Franse patissier proeven. Ook is er een koffiebar en zelfs een restaurant, waar klanten kunnen ontbijten, lunchen en dineren. En dat maakt dit de eerste keer dat Pierre Hermé zich aan een hartige kaart waagt!

concept-store Occitane & Pierre Hermé

Macarons en crèmes in 1 winkel

De winkel is ontworpen door de trendy Franse binnenhuisarchitecte Laura Gonzalez, die ook de nieuwe schoenenwinkel van Louboutin op de Amsterdamse PC Hooftstraat inrichtte. In 86Champs zullen regelmatig workshops en demonstraties te zien zijn van hoe L’Occitane-producten gemaakt worden of hoe de kunstige taartjes van Hermé tot stand komen. Ook bijzonder: in deze concept-store verkopen L’Occitane en Pierre Hermé 3 samen ontwikkelde parfums, met geuren die als macaron-smaken klinken. Zoals honing-mandarijn en grapefruit-rabarber.

86 Champs – L’Occitane & Pierre Hermé, dagelijks van 7.30 uur tot 00.30 uur geopend. Meer informatie (binnenkort): www.86champs.com

It’s open! #86champs #pierrehermeofficial #loccitane #breakfast #areyoureadyforthis ?

Une publication partagée par Camille Jeanneau Hitzberger (@camjeanhitz) le

Le nouveau salon de thé Pierre Hermé x l’occitane sur les Champs Elysées ouvre ses portes! #pierreherme #occitane #86champs #champselysees #grandopening

Une publication partagée par Ardamez (@ardamez) le

?? Last night for the launch of 86Champs: the new concept store from @pierrehermeofficial & L’Occitane ? yummy and beauty in the most famous iconic avenue of Paris: Champs Elysées . . ✔️ TIPSPARIS: ontem estive no lançamento de um projeto super inovador envolvendo Pierre Hermé, considerado o melhor chef pâtissier do mundo (os franceses o chamam de Picasso da Pâtisserie), junto à L’Occitane. A concept store que envolve gastronomia e beleza está cheia de novidades exclusivas tais como uma linha de perfumaria casada com macarons e ainda um bar de patisseries . . #tipsparis #paris #86champs #champselysees #lancement #pierreherme

Une publication partagée par Tipsparis & Lifestyle By Mari (@tips.paris) le

Un lieu à visiter cette semaine, le concept-store @ph_carrement_chocolat & @loccitane conçu par @lauragonzalezofficiel qui ouvre ses portes toutes grandes aujourd’hui ⭐️? #86champs #Pravdateam ?86, Avenue des Champs Elysées Crédit Image : @thomasfrnr #bravolateam @julietbaron @thomasfrnr @solainegvs @elise_espinassou @adepit @cathala.charlotte @benmemmi @atelierromaparis @cristinacelestino @fornacebrioni @percolateur77 #bestteam #beautyforchristmas #leschamps #beauty #interior #conceptstore #oneplacetogo #auguridiary #dailyauguri #blushandterracotta #inspiration #❤️ #picoftheday #lovelovelove #provence #occitane #pierreherme #barbarrista #tivoli #giulioromano

Une publication partagée par auguri • paris (@auguri_auguri) le

concept-store Occitane & Pierre Hermé

#86champs #petitdejeuner #petitdejeunerpatissier #viennoiseries #ambiance @pierrehermeofficial #pierreherme #omelette #painperdu #ispahan #granola #jusdefruit #latte #thé #picoftheday #openingsoon #champselysees #paris #monde

Une publication partagée par Coco Jobard (@colette_jobard) le

#ingredients #loccitane #86Champs

Une publication partagée par MademoiselleCarine (@mademoisellecarine) le


Beeld linksboven en helemaal onder: L’Occitane – CC/Matthieu Salvaing & Instgram

LEES OOK:
De 8 beste patissiers van Parijs
Parijs rond de Kerst: 7 leuke wintertips
De leukste winkelwijken van Parijs

Reacties zijn gesloten.