frankrijk.nl

Zooo, dit zijn mooie chalets!

Voor de meesten van ons is het een droom maar ondanks het prijskaartje is er veel belangstelling voor deze mooie en extreem luxe chalets in de Franse Alpen. Even binnen kijken!

Kijk eens naar deze superbe chalets die zich – where else? – in de topskioorden van de Franse Alpen bevinden: Courchevel, Méribel, Val d’Isère en Mégève. En echt waar, deze uiterst luxe chalets zijn gewoon te huur!

Courchevel 1850 – Chalet Grande Roche

mooiste chalets van de Franse Alpen: Chalet-Grand Roche in Courchevel 1850

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Grande Roche Courchevel

Dit 5 sterrenplus stulpje in het meest glamoureuze dorp van Courchevel is maar liefst 550 m² groot en biedt naast de waanzinnige living en 6 slaapkamers nog een binnenzwembad met hammam, een fitnessruimte en een minibios. Alleen te huur mét personeel op basis van halfpension vanaf €45.000/week

Meribel – Chalet Les Voûtes

Chalet Les Voutes Meribel

De naam verwijst naar de fraaie oude kelderbogen in het soutterain, nu getransformeerd tot biljartkamer. Maar verder is het op en top modern mountain chic in dit Les Voûtes, gelegen in de chique chaletwijk Rafforts. 340 m² Puur woongenot, verdeeld over een megaliving, 5 slaapkamers, buiten een fijne jaccuzi en slecht 150 meter lopen naar de gondel l’Olympe. Huurprijs vanaf €12.700/week.

Chalet Chrystal White – Mégève

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Chrystal White Mégève

Nu is Mégève al een skioord waar de charme van afspat, Chrystal White doet er nog een schepje bovenop. Wat dacht je van een complete indoor wellness, met zwembad, sauna en massagekamer? Verder 6 slaapkamers (waarvan 1 voor kinderen), een aparte eetkamer, een werkkamer en een minibios. Geschikt voor 10 volwassenen en 2 kinderen. Huurprijs vanaf €15.900/week.

Chalet Tasna – Val d’Isère

Mooiste chalets Franse Alpen Chalet Tasna Val d'Isère

Oh mon dieu! Hier wil je toch de deur niet meer uit! Gelegen in de exclusieve wijk Alaska kun je hier optimaal chillen met max 10 personen (6 volw/4kids) in de American kitchen, de lazy living, de media & game-room of in de buitenjacuzzi. Prijs vanaf €6.900/week.

Chalet met benefits

Wil je zo’n fraai stulpje huren in de Franse Alpen, dan kom je bijna automatisch uit bij Cimalpes. Opgericht in 2003 door Olivier Builly, Gregory en Aurélie Flon. Begonnen zij aanvankelijk puur met de bouw en verkoop van onroerend goed, al snel kwamen zij tot de conclusie dat elke koper en elke huurder als al-of-niet-tijdelijke bewoner maar één ding wil: zich onderdompelen in een wereld van onbezorgd comfort. Dus namen ze het hele proces in eigen hand: van bouw, inrichting, beheer tot verhuur. Om zo een optimale service te kunnen bieden. Want het mag dan wel wat kosten, je wilt er ook echt wel wat voor krijgen! En zo kun je – als je zo’n magnifiek chalet huurt – opteren voor allerlei services. Van het regelen van de transfer tot een huishoudster, privé-kok, chaletbutler, masseuse en ga zo maar door. Alles wordt tot in de puntjes geregeld om de klant een top-of-the-bill ervaring te bieden.

Ook voor kleinere gezelschappen

Denk nu niet dat het gehele aanbod in de categorie überluxe valt. Inmiddels verhuurt Cimalpes zo’n 500 appartementen en chalets van particulieren, gerangschikt in diverse klassen en dus ook prijsniveaus. Dus ook voor mensen die iets net zo’n WOW-factor zoeken, maar dan iets kleiner. Wat dacht je van dit 4 pers. appartement in Meribel. Gaaf toch?

Mooiste chalets in Franse Alpen via Cimalpes

Tekst: Josee Schouten Beeld: Cimalpes

Reacties zijn gesloten.