frankrijk.nl

GROETEN UIT… wit Val Thorens

Carole en Josee grepen de allereerste gelegenheid aan om het nieuwe winterseizoen in te luiden. Zij pakten een koffer vol ski- en partykleding en zetten koers naar Club Med Val Thorens.

Groeten uit Val Thorens Club Med

Val Thorens, 26 november 2017

Hi Nicky,

Het is eind november en kijk ons: we staan hier op een corduroy piste met sneeuw  die – als we afdalen – voelt als een zachte fluwelen deken. We kunnen breeduit skiën want het lijkt wel of we het skidomein voor ons zelf hebben. Ook in het dorp is het stil. Het is moeilijk voor te stellen dat Val Thorens over 2 weken uit zijn voegen barst. Met alle bezoekers die hier komen voor de goede sneeuw, de ski-in/ski-out en de levendige après-ski.

Die gedachte geeft nog meer glans aan dit geluksmomentje boven op de berg. Het maakt niet uit welke kant we opgaan, het is altijd goed. Die keuze hoeven we overigens zelf niet te maken, want we hebben de luxe van onze eigen skigids: Jean Luc. Hij is al jaren een van de vaste skileraren van Club Med.

Eigenlijk zijn er op dit moment maar 2 plekken in Val Thorens waar het swingt: La Folie Douce en Club Med Val Thorens Sensations. Deze eerste (een fameuze pistebar met DJ, saxofonist en zangeres) ligt op de route van onze laatste afdaling terug naar Club Med, ons logeeradres. Perfect toch? Zo slaan we twee vliegen in een klap!

Can you believe it? It’s Monday Afternoon in November and we are dancing at the #foliedouce … no better place in #ValThorens and the #FrenchAlps to enjoy #aprèsski after a fantastic day on the slopes and no better #mondaymotivation 🎿🎤🎷❄️☀️😎🍾 #savoiemontblanc #frenchmountains #bonneadresse #winterplace #theplacetobe #skiholiday #clubmed

A post shared by frankrijk_frankreich_france (@francewebazine) on

En oh Nicky, Club Med. Voor ons een nieuwe ervaring. Wat een hippe plek en wat een verwennerij! Nooit aan gedacht om hierheen te gaan voor de wintersportvakantie, want bij Club Med is alles inclusief: slapen – eten – drinken – skipas – skiles. Iets wat niet per se hoeft voor ons. Ook klinkt het best prijzig maar de vrienden die we hier al maakten aan de bar (dat gaat héél snel bij Club Med!) beweren stellig het tegendeel. Tel het allemaal maar eens bij elkaar op, zeggen zij. We gaan het uitzoeken! Zij boeken trouwens élke winter bij een van de 19 Club Med’s in de sneeuw. Huh, wat hebben zij dan wat andere hotels niet hebben? Na 2 dagen beginnen we het een beetje te begrijpen. Herstel: we beginnen het te voelen. Maar daar vertellen we je binnenkort meer over!

Wij doen nog een afdaling! A bientôt!

Bisous Josee en Carole

Club Med Val Thorens Sensations

Zonsondergang Val Thorens

Reacties zijn gesloten.