frankrijk.nl

GEZOCHT: stagiaire in NL voor frankrijk.nl

Wie-o-wie gaat ons versterken? Wij – Josee, Nicky, Danielle en Ulrike – bieden een dagelijkse portie reisinspiratie op frankrijk.nl én op frankreich-webazine.com. Ben jij de stagiaire die wij zoeken om ons te ondersteunen?

stagiaire-gezocht bij frankrijk.nl

 

Wat zit er in je takenpakket?

Webredactie

Je ondersteunt de redactie met research op het web of op lokatie en helpt met het schrijven en opmaken van de artikelen voor ons webazine en onze 2-wekelijkse nieuwsbrief. Ook help je actief mee met onze posts en reacties via de social media.

Online marketing en SEO

Je ondersteunt ons met taken die tot doel hebben om de website zo goed mogelijk te positioneren (Search Engine Optimalization), en je werkt mee aan het bedenken, opzetten en uitwerken van online campagnes die ons bereik vergroten. Ook ben je betrokken bij het aantrekken van nieuwe (Franse) partners die graag met ons willen samenwerken.

Nice-to-have:

– Een opleiding die aansluit bij bovengenoemde werkzaamheden (Communicatie/Journalistiek/Marketing..)

– Basiskennis van de Franse taal. Spreek/begrijp je ook nog Duits dan is dat helemaal fantastisch!

– Je woont niet te ver van Haarlem, waar je 2 tot 5 dagen per week zult zitten (en/of een thuiswerk mogelijkheid hebt)

We gaan er van uit dat je Microsoft Word en Excel beheerst. Zou fijn zijn als je kennis hebt van Photoshop of video-editingprogramma’s en/of online design tools. Verder werken we met WordPress en Google Analytics.

Nice-to-know:

We bieden een marktconforme stagevergoeding en de support van 3 experts in communicatie, marketing en creatief denken.

Dussssss… heb je A. Affiniteit met Frankrijk, B. een flinke dosis schrijfvaardigheid in een lekkere vlotte stijl en C. Interesse in alle online to-do-dingetjes om ons sociaal bij-de-tijd te houden, klim dan in de pen en stuur ons een mail naar [email protected].

A bientôt?

Nicky, Josee, Danielle en Ulrike

 

Franse stagiaires

Dénicheur et metteur en valeurs de bonnes adresses pour nos plateformes frankrijk.nl et frankreich-webazines.de

Duitse stagiaires

Praktikum für frankreich-webazine.de

Reacties zijn gesloten.