frankrijk.nl

Spectaculaire liefdesboodschap uit de oceaan

Wow, wat een lucky shot! De Franse natuurfotograaf Stéphane Scotto maakte onlangs deze waanzinnige luchtfoto boven de Atlantische kust bij Arcachon.

screenshot filmpje making of Ocean of Love Stéphane Scotto

Ocean of love

Dit is de veelbetekenende naam die Stéphane gaf aan deze unieke foto, die hij onlangs maakte vanuit een ULM (Ultra Light Motorluchtvaartuig) boven de kustlijn bij het Bassin d’Arcachon in de Aquitaine. Je ziet er het schuimen van de golven die zich een weg rollen naar het strand van Salie. Hij werkt momenteel aan zijn nieuwste fotoboekproject: “Une autre Planète”, waarmee hij de schoonheid van deze streek in bijzondere beelden wil vastleggen.

Ocean of Love, spectaculaire foto in de baai van Arcachon

Even voor de duidelijkheid: deze foto is dus NIET bewerkt of gefotoshopt! Een ieder die daar aan mocht twijfelen kan de originele foto’s nu bekijken in zijn galerie in La Hume, klein kustplaatsje aan de baai van Arcachon. Of kijk even heeeeeel goed naar de bovenste foto, screenshot van het filmpje, toevallig gemaakt tijdens deze fotografievlucht.

LEES OOK:

Leukste badplaatsen van de Aquitaine

Insidertips voor de streek van een (Hol)Landaise

Josee en Carole op roadtrip langs de Atlantische kust

Tekst: Josee Schouten  Beeld: © Stéphane Scotto

Reacties zijn gesloten.