frankrijk.nl

Vakantiefoto’s nu afdrukken (voor het te laat is ;-)

Geen smoesjes, NU wat leuks mee doen met de vakantiefoto’s. Dat is in elk geval het nieuwe motto van Nicky, die op zoek ging naar handige fotoboeken-producten om het vakantiegevoel nog even vast te houden.

Ik ben gek op fotograferen. Heb een prachtige spiegelreflexcamera. En laat tijdens de vakantie het hele gezin eindeloos op me wachten om dat perfecte uitzicht, dat fijne terrasje of mooie Franse dorp vanuit alle hoeken vast te leggen. Maar eenmaal thuis gebeurt er verder opvallend weinig met al die droomplaatjes. Ja, we bekijken ze thuis nog een keertje op de computer. Maar dat is het ook. Met als dieptepunt de babyfoto’s die nog steeds op een album wachten… Terwijl mijn dochter inmiddels 8 jaar is. Hum.

fotograferen strand

Oui, oui, oui, een makkelijk fotoboekje 

Mijn voornemen van zomer 2017 (bedacht op dat fijne terrasje): voortaan metéén na elke reis een fotoboekje maken. Om de valkuil van het fotoboek-van-de-eeuw-opmaken (zie probleem met 8 jaar oude babyfoto’s) te voorkomen wil ik liever geen album waarbij je de volgorde en opmaak eindeloos moet gaan kiezen, maar gewoon een boekje waarin mijn favoriete foto’s van de afgelopen vakantie bij elkaar staan. Ik stuitte op internet op deze fotoalbums voor losse foto’s. Bladerboekjes met 1 foto per pagina, waarin je tot 160 foto’s kwijt kunt, op dik papier. Zo in laten lopen, niets meer aan doen. Klinkt ideaal.

Fotoalbum compact losse foto'sFotoboek met 1 foto per pagina, vanaf  €6,95 (20-max. 160 pagina’s)

Note-to-self: praktische fotosouvenirs

Ongetwijfeld zijn er foto’s bij waarvan ik het zonde vind om ze alleen maar de eeuwige roem van het glanzende papier te geven. Ze zijn té leuk en verdienen meer. Al scrollend heb ik me zitten verbazen over wat je er nog meer allemaal mee kunt doen. En dan bedoel ik niet alleen als wanddecoratie, maar andere praktische voorwerpen. Van kinderkapstokjes, broodtrommels tot kwartetspelen! Mag ik van jou, uit de familie ‘Mama alweer op een terrasje’, de ‘rosé’? Yep, dat lijkt me nu al een prachtig kerstcadeau voor mezelf…

Kwartetspel-met-eigen-fotos

Kwartetspel met eigen foto’s, vanaf €11,95

panorama fotopapier

Foto’s panorama, vanaf €0,15/stuk

Kinder-keukenschort-met-eigen foto

Keukenschort, vanaf €16,95

Foto in retrostijl

Foto’s in poloraid-stijl, €0,25/afdruk.

kinderkasptok webprint

Kapstokje, €29,95

Voor meer fotoboeken en producten kijk op Webprint.nl.

Tekst: Nicky Bouwmeester Beeld boven: CC/Kendra Kamp en webprint.nl. Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door webprint.nl #ad.

Reacties zijn gesloten.