frankrijk.nl

Hyatt opent 1e skihotel in Franse Alpen

De Amerikaanse Hyatt groep gaat haar eerste echte skihotel bouwen in het Franse skidorp La Rosière. Het boetiekhotel krijgt 47 kamers en 22 suites, waarvan 12 speciaal ingericht voor families.  

In knusse chaletwijk van La Rosière

Het Hyatt Centric bevindt zich op een steenworp afstand van de pistes en liften in de knusse chaletwijk Les Eucherts. Het ontwerp combineert de kosmopolitische vibes van een urban boetiekhotel met de sfeervolle ambiance van een bergchalet. Althans dat kunnen we opmaken uit de artist impressions die wij ontvingen. Nu al benieuwd naar de werkelijkheid straks! Het hotel biedt tevens 2 restaurants en een grote spa met zwembad, binnen- en buitenjacuzzi’s, sauna, hammam en massage-ruimten.

La Rosiere Hyatt Centric

Fine dining 

Met de komst van dit boetiekhotel krijgt La Rosière er ook twee restaurants bij die ook toegankelijk zijn voor niet-gasten: het trendy La Tavola is een trattoria, geïnspireerd op de Italiaanse keuken van de naastgelegen Aosta vallei. H40 wordt een knusse bistrobar met Savoyaardse gerechten. Kortom, een mooi nieuw logeeradres in de sneeuw, ook al hangt er wel een prijskaartje aan: reken op ongeveer €300 per nacht/kamer. Verwachte opening is rond Kerst.  Meer informatie over het hotel Hyatt Centric La Rosière.

Hyatt restaurant bar La Rosiere La Rosière: skiën in Frankrijk en Italië  

Het vriendelijk ogende skioord La Rosière ligt tussen de grote jongens Tignes en Les Arcs en heeft zich ontwikkeld als een betaalbare familiebestemming. Dat komt onder andere door een divers aanbod van ski-in/ski-out accommodaties en gunstige familiepassen voor het skigebied Espace Bernardo. Bijzonder is dat de 160 km aan pistes zich uitstrekken over Frans en Italiaans grondgebied. De vele pistes op de zuidhelling bieden een groot zon- en lichtvoordeel, vooral vroeg in het seizoen. Daar deden we zelfs vorig jaar een onderzoek naar! De hoogte op 1850 meter én het microklimaat staan garant voor voldoende sneeuw. 

LaRosiereHiver-33

Meer informatie over La Rosière op www.larosiere.net.   

Josee is al diverse malen in La Rosière geweest, lees hier haar tips:  
5 x daarom skiën in La Rosière 
Leuke slaapadresjes in La Rosière 
Tips voor leuke bars en (piste)restaurants

Reacties zijn gesloten.