frankrijk.nl

Lieve Hemel, Franse B&B in Limburg

Je hoeft niet altijd ver te rijden om dat Franse joie-de-vivre gevoel te krijgen. Gasterie Lieve Hemel is een fijne B&B, met gastenkamers en boutique-appartementen, verstopt in het Limburgse natuurschoon.

Hoe Frans wil je het hebben? Op het terras liggen grote Franse wijnvaten opgestapeld. Er staat een blauwe 2CV geparkeerd (ook te huur!).
 De boerderij heeft grote blauwe luiken en de lavendelstruiken op het erf ruik je al vanaf de straatkant.

Heidy Gasterie Liever Hemel

Binnen verraden de vele brocante-accessoires menig bezoekje aan vide-greniers en brocantemarkten. De 5 gastenkamers hebben precies dat Franse vleugje elegant-chic. Denk kristallen kroonluchters, prachtig beddengoed en in enkele kamers zo’n überromantisch bad-op-pootjes in de badkamer.

Franse vleugje elegant-chic bij HeidyGasterie Lieve Hemel

Brocante en boutique-appartementen

Ja, Heidy en Marcel zijn echte Frankrijk-lovers. Dat zie je. Dat voel je. En ze delen het graag met hun gasten. Sinds vorig jaar hebben ze hun verblijfsaanbod uitgebreid met 2 fraaie boutique-appartementen, geschikt voor respectievelijk 2 en 6 personen. Zelfde stijl, en hetzelfde lavendelblauw als rode draad. Met een heerlijke houtkachel in de living en een privé-terras met uitzicht op de weelderige tuin. Daar vind je ook een natuurlijke zwemvijver en – het enige echt stukje Holland design – de Dutch hottub.

Boutique-appartementen en gastenkamers bij HeidyGasterie Lieve Hemel

Wijnbar en restaurant

De liefde voor Frankrijk staat ook aan de basis van hun andere métier; dat van wijnimporteur. In de wijnbar kun je proeven van meer dan 40 soorten zorgvuldig geselecteerde wijnen. Bovendien kun je hier 5 dagen per week aanschuiven bij de table d’hôtes voor een Frans 3-gangenmenu (€32,95) met louter seizoensproducten. Dus wil je alvast een voorproefje op je vakantie of juist nog even nagenieten? Dichterbij kunnen we Frankrijk niet brengen! Grappig, ook hier wordt feestelijk uitgepakt rondom Quatorze Juillet: op zondag 16 juli is er een bal in de Lieve Hemel met eten, drinken en live-muziek!

Franse B&B in Limburg

TIP! Hemelse wijnreis in september

In samenwerking met B&B Domaine des Agnelles in de Languedoc-Rousssillon organiseert Gasterie Lieve Hemel een speciale wijnreis van 25 tot 29 september 2017. Heidy en Marcel nemen je mee op ontdekkingstocht door deze streek, inclusief bezoek aan 2 wijndomeinen, picknick in de wijnvelden, fietstocht, boottocht, lunches en diners. En wijn natuurlijk! Prijs vanaf €630. Meer weten, lees hier alles over deze wijnreis! Reserveringen: [email protected]

Gasterie Lieve Hemel wijnreis Languedoc

Eén reactie op “Lieve Hemel, Franse B&B in Limburg”

  1. Erg leuk, boeiend leuke ideeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *