frankrijk.nl

Win surf/yoga-vakantie in Mimizan-Plage!

Pura Vida Lodge zie er heel relaxed uit en je leert er ook nog surfen! We zouden dit vakantieadres aan de Atlantische kust graag eens willen uitproberen, maar we zijn druk, druk, druk… Wie wordt onze gelegenheidstester? Gratis op vakantie iemand?

Surfvakantie adres in Mimizan Plage

Stel je eens voor…

… na een goede nachtrust word je wakker met de geur van het versgebakken brood. Nu heb je de keuze: eerst even een fijne surfsessie, een yogalesje meepikken of  je nog een keer omdraaien en daarna voor het heerlijke gezonde ontbijt gaan? Wat een keuze! Samen met de andere gasten uit de lodge geniet je op het terras in de zon van het ontbijt. Ondertussen komt je surfleraar binnen, die laat weten dat de surfcondities optimaal zijn…

Deze introtekst lezen we op de website van PuraVidaLodge en we zijn meteen om! Nederlander Sven runt daar dit relaxte surfadres, gelegen in de badplaats Mimizan Plage, één van de surfmekka’s aan de Franse Atlantische kust.

Maar goed, wij hebben dus geen tijd. Dus geven we samen met PuraVidaLodge een all-in surfweek weg voor deze zomer aan een van onze lezers, met het verzoek om onze alle – vast jaloersmakende – feedback te geven, die wij vervolgens weer zullen delen.

Hmm, heb je je koffer al gepakt?

Surfspot Pura Vida Lodge Mimizan

Sven en Ellis van Pura Vida Lodge

Wat kun je winnen?

–  7 nachten verblijf (gedeelde kamer)
–  8 x ontbijt en 5 x avondeten
–  6 uur surfles incl. 1 uur theorie (er zijn lessen voor beginners en gevorderden)
–  Gratis gebruik van surfboards en wetsuits
–  Dagelijks yogales indien gewenst
–  Gratis gebruik van Bodyboards, Skateboards, Longboard Skates, …
–  Gratis gebruik van je eigen Electra beachcruiser (fiets) met boardracks
–  Free coffee en Herbal Tea, de hele dag
–  Wifi
–  Onbeperkt gebruik van de ‘relax’ tuin met o.a. verwarmd eco-zwembad en bar

Exclusief:
–  Transport
–  Toeristenbelasting (€ 7/week)
–  Verzekeringen

Welke week het wordt, bespreek je met PuraVidaLodge en is afhankelijk van de beschikbaarheid. De reis is voor 1 persoon. Als je graag een reismaatje wilt meenemen dan kan dat. Hij/zij betaalt de voor die week geldende prijs (richtprijs €665 voor dit arrangement).

Wat moet je doen:

 • Voor zover je dat nog niet hebt gedaan, schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief.
 • Like onze Facebook-pagina (en die van PuraVidaLodge liken is wel zo aardig)
 • Als… als… als je wint, dan ontvangen wij graag jouw ervaring in woord&beeld, die we vervolgens op frankrijk.nl zullen publiceren.
 • En graag willen we ook nog dat je deze vraag beantwoordt: met welke Nederlandse kustplaats vergeleken Josee en Carole Biscarosse in hun artikel over de badplaatsen van de Aquitaine? (tip: surf even lekker op frankrijk.nl!)

Stuur dit antwoord en een mini-motivatie van 2 regels naar [email protected]. En vergeet niet je geboortedatum door te geven (min. leeftijd voor deelname is  21 jaar!)

We maken de winnaar bekend op 21 juni!

Succes!!

Josee, Nicky en Carole

En natuurlijk ook namens gastheer en vrouw Sven en Elles van de PuraVidaLodge!

Eén reactie op “Win surf/yoga-vakantie in Mimizan-Plage!”

 1. Linda schreef:

  Hi,

  Ik doe heel graag mee! Mijn vriend wilt graag beter leren surfen en ik zou zelf meegaan om te relaxen & yogalessen te volgen! Zelf blog ik graag over reizen (linopreis.wordpress.com) en over Frankrijk ( Blog http://www.kuypersverhuur.nl.

  Het antwoord op de vraag: Noordwijk!

  Groetjes Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *