frankrijk.nl

Nieuwe reisgids voor Franse Westkust

‘I Love The Seaside – Frankrijk’ is een nieuwe reisgids voor zee- en surfliefhebbers. Met laid-back adressen en leuke reistips voor onder meer Normandië, Bretagne, de Vendée, Les Landes en Frans Baskenland.

I Love The Seaside – Frankrijk is geschreven met surfers en outdoorliefhebbers in gedachten. De mooi vormgegeven gids bevat tips voor de beste surfspots, goede surfclubs en yogaoefeningen voor op het strand. Maar ook als je een ‘gewone’ strand- en zeeliefhebber bent, dan heb je veel aan deze nieuwe reisgids vol met sympathieke eet-, drink- en slaapadressen (campings, B&B’s, hotels, glamping, surflodges, camperverhuur) langs de Atlantische kust.

Stoere resigids Franse westkust I love the Seaside

Goede insidertips voor de Atlantische kust

De gids bevat behalve leuke, laid-back adressen ook veel handige (en echte inside-) reisinformatie over onder andere Normandië, Bretagne en de Atlantische kust. Zoals welke badplaatsen het mooist zijn, welke stranden je moet hebben en veel meer. Ook krijg je avontuurlijke doe-tips, zoals kajakken naar een eiland, SUP’pen in een Bretonse aber (fjord) of een berg beklimmen als je in Saint-Jean-de-Luz bent.
Stoere resigids Franse westkust I love the Seaside

Vanzelf zin in een roadtrip

Een zeer gevarieerde vakantiegids kortom, die flink wat wanderlust opwekt! Wij kregen in elk geval meteen zin om opnieuw een roadtrip te maken in de Aquitaine of langs te gaan bij onze favoriete SUP-leraar in Bretagne. Leuk om te weten: de 3 Nederlanders schrijvers van I love the seaside konden een eerdere versie van deze gids (echt op surfers gericht en over verschillende landen) uitgeven met behulp van crowdfunding. La vie est une plage!

I Love The Seaside – Frankrijk Alexandra Gossink Geert-Jan Middelkoop, Dim Rooker, Mo’Media, €19,95. Meer info over de gids: ilovetheseaside.com

Stoere resigids Franse westkust I love the Seaside

Stoere resigids Franse westkust I love the Seaside schrijvers

LEES OOK:
Surfen, suppen en fietsen in Aquitaine
10x beeldschoon Calavados in Normandië
De 10 gezichten van Bretagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *