frankrijk.nl

Nieuw: je eigen hottub op de camping

Privé-wellness op de camping, het moet niet gekker worden. Glamping staat al voor een heerlijk comfortabele outdoor-vakantie, en nu kun je in Frankrijk zelfs een eigen hottub of jacuzzi reserveren bij je chalet, lodge of mobilhome.

Well, well, well, wat een weldaad!

Wij ontdekten een nieuwe trend bij kampeerketen Les Castels. Die loopt sowieso voorop als het gaat om logeren in bijzondere glamping-accommodaties (kijk hier voor een glimp van hun originele adresjes). En nu hebben ze de wat meer traditionele huuraccommodaties op de camping – zoals een mobilhome of een chalet – opgewaardeerd met een privé-hottub of jaccuzi. Niet op alle campings maar toch wel op diverse locaties in Bretagne, Normandië, de Zuidelijke Alpen en de Pyreneeën.

Chalet met een privé-hottub op glamping Chateau de Rochetaillée

Puur wellnesgeluk

Op een van die campings, Le Ruisseau in Baskenland, gebeurt nog iets leuks. Hier zijn nieuwe houten lodges gebouwd met een etage: boven slapen, beneden wonen, koken en relaxen in – jawel – je privé-jacuzzi! Dus als die kinderen boven in bed liggen dan kun je je als ouder nog even onderdompelen in een momentje van puur wellnessgeluk. Overigens is zo’n jacuzzi afgestemd op het volume van de accommodatie. Dus een gezin van 4 personen krijgt een jacuzzi of hottub voor 4.

Camping Le Ruisseau in Baskenland: privé-jacuzzi in je woonwagen

De wellnessflow, nieuwe trend?

Er lijkt sowieso een wellnessflow te zijn in kampeerland. Yogalessen, spa, massages, zen-zwembaden, een beetje camping heeft het tegenwoordig. Mooi voorbeeld is het spiksplinternieuwe fitness- en wellnesscentrum op Domaine de Sevenier in de Ardèche. Blikvanger is de sauna met panoramavenster, voor een spectaculair uitzicht op de fraaie natuurlijke omgeving. Zie je jezelf al zitten?

Camping Domaine de Sévenier in de Ardèche: sauna met panoramavenster

LEES OOK:
Carole’s glamping tiptop 7
Bijzondere eco-gîtes en boomhutten in Frankrijk
XL-buitenspa bij familiecamping in de Languedox

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *