frankrijk.nl

Elegante vakantiehuizen in de Ardèche

In het groene hart van de Ardèche ligt Maison Craux, dat bestaat uit twee charmante vakantiehuizen waar luxe en rust hand in hand gaan. Mooooi!

Maison Craux vakantiehuizen in de Ardèche

Het 18e-eeuwse voormalige boerendomein ligt wat hoger op een berg, op 10 minuten rijden van Saint-Sauveur-de-Montagut, zo’n klein Frans dorpje met alles erop en eraan. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht op de prachtige natuur rondom, want Maison Craux ligt in het Parc Naturel Régional des Monts d’Ardèche.

Groot en klein vakantiehuis

Zalige vakantieherinneringen heeft Claire aan deze bijzondere plek. Jarenlang was Maison Craux haar familievakantiehuis. Nu is het aan de gasten om er hun eigen herinneringen te creëren. Dat kan in de Manoir, een wel heel royaal (225m2!) vakantiehuis met 5 slaapkamers en 2 badkamers. En een groot terras met waanzinnig uitzicht op de bergen.

Maison Craux vakantiehuizen Ardeche

Vakantiehuizen Maison Craux Ardèche

Direct ernaast ligt het charmante Petite Maison, voor 2 tot 4 personen, met 2 slaapkamers en 1 badkamer. De patio ligt naast het gezamenlijke zwembad. Vanaf hier loop je zo de prachtige kruiden- en bloementuin in, die met veel zorg en liefde wordt bijgehouden door Claire.

Maison Craux vakantiehuizen in de Ardèche

Maison Craux vakantiehuizen in de Ardèche

Licht, modern en stijlvol

Stijl en elegantie is wat beide huizen typeert. Prachtig karakteristiek van buiten en opvallend licht en modern van binnen. Mooi gecombineerd met de originele details. En dat is precies wat Claire en Wouter voor ogen hadden: een comfortabel vakantieadres voor gasten die in alle rust en ruimte willen genieten. Met extra geluksmomentjes als een broodservice, een wijnkelder (met deskundig advies van wijnkenner Wouter), lekkere zachte kussens op de ligbedden en – jaja – extra lange bedden voor ons lange Nederlanders!

Maison Craux vakantiehuizen in de Ardèche

Insidertips van het huis

Oja, we geven je alvast wat insidertips van Claire:
– absolute must-do voor elke grote en kleine gast: een ijsje halen bij de ijsfabriek Terre Adélice in het dorp: je weet niet wat je proeft!
– fietsliefhebber? Weet dat je binnen 15 minuten op de Dolce Via zit, het tot fietspad getransformeerde voormalige stoomtreinspoor.
– oor wandelliefhebbers heeft ze diverse routes paraat, direct van het huis.
– cultuurhappen of shoppen? Binnen 1 of 2 uur rijden zit je in Valence, Lyon, Avignon of Orange.

Maison Craux, 10-persoons vakantiehuis Le Manoir van €2000 (laagseizoen) tot €3250 (hoogseizoen), 2-4 persoonshuis Petite Maison van €750 (laagseizoen) tot €1250 (hoogseizoen). Meer info: www.maisoncraux.com (beste manier om Claire en Wouter te bereiken is per mail: [email protected] (ook via de Bereikbaarheidsbutton op links).

Maison Craux vakantiehuizen Ardeche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *