frankrijk.nl

3x zalige glamping in de Auvergne

Lekker op vakantie midden in de natuur, in een regio die zelfs in de zomer rust en ruimte genoeg heeft. Wij krijgen geen genoeg van de Auvergne. En al helemaal niet van deze leuke glamping-adressen!

Domaine les Gandins: open air lodging in de Puy de Dôme

glamping in de Auvergne bij Domaine Les Gandins

Stoere canvastenten op een mooi vakantiedomein aan een riviertje om in te zwemmen: Domaine les Gandins combineert avontuur met comfort! Een zwembad is er namelijk ook, net als een openluchtbibliotheek en tables d’hôtes. Naast de mooie tenten met brocantemeubels en eigen badkamers kun je hier ook leuke houten vakantiehuisjes huren. Lees meer 

waterdun-bij-les-gandins-auvergne


Le Petit Pauliat: safaritenten in de Allier

Le petit Pauliat vakantiedomein

Rond een oude boerderij aan de rand van een klein dorpje in de Allier beheert een Nederlands stel 2 safaritenten en 2 gîtes. Een klein zwembad met zonneterras, een boerenschuur met pizzaoven en andere uitnodigende plekken geven dit adres een heel persoonlijke en gezellige sfeer. Je kunt er niet alleen van het rustgevende platteland van de Allier genieten, ook de groene Limousin ligt vlakbij. Lees meer

safaritenten lodgetenten Auvergne


CosyCamp: ecocamping in het Loiredal

cosy-camp-auvergne

Prachtig plekje onder in een rivierkloof omringd door weelderig begroeide heuvels en kliffen. Deze natuurcamping in de Haute-Loire, in het zuiden van de Auvergne, heeft veel verschillende glamping-opties, zoals safaritenten, boomhutten, robinsontenten en meer! Sympathieke en laidback sfeer bovendien, rond het natuurzwembad en in het campingrestaurant met biologische gerechten. Lees meer

Cosy Camp Glamping in de Auvergne

LEES OOK:
Camping en glamping in de Limousin
11 knusse chambres d’hôtes in de Auvergne
Houten cabanes in de Puy du Dôme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.