frankrijk.nl

Boomhut in hartje Parijs

Op zoek naar een romantisch hotel in Parijs? Probeer de houten cottage van Le 9Hotel Montparnasse: een landelijk liefdesnestje midden in de stad! Carole logeerde al eens in de gewone kamers van dit leuke designhotel, maar ‘La Cabane’ is net nieuw.

romantisch hotel boomhut Parijs centrum terras

Fluitende vogels in Parijs

Als het aan burgemeester Annie Hidalgo ligt wordt Parijs elke dag een beetje groener. Er komen komende jaren een hoop bomen, hangende tuinen en publieke moestuinen bij in de stad. En als alles meezit wordt ook de rechteroever van de Seine grotendeels gereserveerd voor voetgangers (zoals de Berges de Seine, al een succes op de linkeroever). Maar wegdromen op een groen plekje midden in de Franse hoofdstad, dat kan ook vandaag al!
romantisch hotel boomhut Parijs centrum ingang

Liefdesnestje in Parijse binnentuin

Le 9Hotel Montparnasse heeft net een bijzondere kamer geopend boven de patio van het hotel. La Cabane, een romantisch huisje van kastanje- en cederhout. Met een vederlicht interieur (zo is het nachtkastje een schommel!) en uitzicht op een klein privé-terras. Extra donker is juist de bijna grotachtige badkamer met allerlei spannende foefjes, van lichttherapie, massagestralen tot een vernevelaar. Klinkt als een heerlijk plekje voor stellen die wat te vieren hebben!

romantisch hotel boomhut Parijs centrum slaapkamer

romantisch hotel boomhut Parijs centrum buitenkant
romantisch hotel boomhut Parijs centrum slaapkamer

romantisch hotel boomhut Parijs centrum badkamer

Lees hier over Carole’s eerdere bezoek aan Le 9Hotel Montparnasse.

La Cabane, vanaf €199, www.9-hotel-montparnasse-paris.fr. Info & boeken.

romantisch hotel boomhut Parijs centrum

LEES OOK:
Montparnasse, leuke wijk in Parijs
5 heerlijke hotels op de Rive Gauche in Parijs
9 romantische plekjes in Parijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *