frankrijk.nl

Nieuwe zomermedley voor Franse meiden

Herinner je je dat leuke trio LEJ van vorige zomer nog? Toen braken deze 3 Françaises door met een indrukwekkend mooi gezongen medley. Dit jaar komen ze weer met een gave mix van Frans- en Engelstalige hits van het moment, van Rihanna en Coldplay tot Maître Gimms. Locatie: het strand van Ramatuelle in de Provence.

Zomer 2015 verscheen ineens een filmpje op Youtube. Drie jonge meiden die op het strand van Lacanau, aan de Franse Zuidwestkust, de sterren van de hemel zongen. Met zoveel passie, enthousiasme en gevoel voor ritme dat het filmpje een instant-hit werd op internet. 56 miljoen keer bekeken! Niet verrassend dus dat Lusie, Elisa en Juliette (‘LEJ’) het dit jaar opnieuw proberen, met een nieuwe mash-up, gefilmd aan het strand in de Var dit keer. De mix is misschien iets minder catchy dan vorige zomer maar die stemmen blijven fascineren!


LEES OOK:

Ongelofelijk, deze Franse meiden!
Dé Franse zomerhit 2016: Kungs

Reacties zijn gesloten.