frankrijk.nl

frankrijk.nl in het Duits!

We zijn supertrots. We gaan grenzen verleggen. We gaan voor een flirt met onze oosterburen. We presenteren: frankreichwebazine.com

Ja, das stimmt. We hebben sinds kort een Duitstalige variant van frankrijk.nl. Zelfde look&feel en ook dezelfde inhoud. Nou ja, voor een groot deel dan. We hebben al zoveel geschreven op frankrijk.nl, dus dat duurt even.

Zijn de Duitsers er klaar voor?

We zijn echt zó nieuwsgierig of dit onze Duitse buren ‘gefällt‘! We denken zelf dat de tijd er helemaal rijp voor is. Langzaam maar zeker vindt ook in Duitsland de verschuiving plaats van offline naar online zoekgedrag. En wordt internet niet langer gezien als informatiedrager maar ook als inspiratiebron. Dus voor ons het moment om frankreichwebazine.com te presenteren. Onze insteek is gelijk aan die voor frankrijk.nl: we willen graag de vriendin zijn die alvast een voorselectie heeft gemaakt van leuke reistips voor een volgende Frankrijktrip. Want dat is onze missie: inspireren, delen en verbinden.

homepage frankreichwebazine.com

Waarom een Duitse versie en niet een Engelse? 

Dat vroegen heel veel mensen ons tijdens het proces. Tuurlijk, een Engelse versie is geweldig (en die komt er ook wel). Er zijn ook veel sites en blogs die dit als hoofdtaal verkiezen. Maar in het Duits is er – als we heel eerlijk zijn – nog niet zoveel leuke content over Frankrijk. En dan te bedenken dat er jaarlijks ruim 8 miljoen Duitstaligen naar Frankrijk gaan! Bovendien kent Carole de Duitse markt goed. Ze heeft er gewerkt (8 jaar lang), is getrouwd met een Duitser en het toeval (of niet?) bracht ons in contact met Ulrike. Een Duitse reisjournaliste, woonachtig in Nederland, auteur van reisgidsen en al jaren actief als succesvol blogster op de Duitse markt. Samen met Nicky, hoofdredactrice gaat zij zorgen voor de content waar de Duitser naar op zoek is.

Dus heb je Duitse vrienden die ook Frankrijk-inspiratie zoeken? Stuur ze naar frankreichwebazine.com!

Tekst: Josee Schouten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *