frankrijk.nl

Ongelofelijk, deze 3 Franse meiden!

Dé You Tube-sensatie van het moment is een filmpje van 3 jonge Françaises die zingen bij het strand. Hun originele covers van recente hits, onder begeleiding van alleen een cello, zijn dan ook waanzinnig goed. Moet je eens luisteren!

L.E.J., Summer 2015

Ze heten L.E.J., een afkorting van hun voornamen, Lucie, Elisa en Juliette. Deze Franse studentes hebben regelmatig grote successen op You Tube met hun verrassende interpretaties van moderne rap-, pop- en hiphopnummers. Begin augustus plaatsten ze het filmpje ‘Summer 2015’ met een medley van zomerhits waaronder liedjes van Pharrell Williams, Stromae en Rihanna. In de eerste 6 dagen is de clip al 1,5 miljoen keer bekeken!

Al eerder had het trio een groot succes op internet met hun interpretatie van Tous les mêmes van Stromae. Ook prachtig! We gaan zeker nog veel meer horen van deze dames die hun studies al onderbroken hebben voor concerten in heel Frankrijk. Meer (concert)informatie via de Facebookpagina van L.E.J.

LEES OOK:
Top 7 kaasplank-blunders
13 Franse vooroordelen over Nederlanders
Top 10 mooiste stranden van Frankrijk

 

5 reacties op “Ongelofelijk, deze 3 Franse meiden!”

 1. John schreef:

  Erg goed!

 2. Carole schreef:

  Haha Ruud excellent! misschien niet zingen maar wel dansen wat me betreft 😉

 3. Ruud Couwenhoven schreef:

  Toen ik die titel zag “Ongelofelijk, deze 3 Franse meiden!” dacht ik toch eerst dat het over José, Carole en Nicky ging 🙂

  Maar dit is ook heel bijzonder. Vooral de plek waar het is opgenomen! De noordkant van de Boulevard bij Lacanau Ocean! Stond er pas nog, waarom waren ze er toen niet 🙂

  • Josee schreef:

   Haha, dank je Ruud! We nemen ‘m in dank aan als compliment! Maar zal nog even duren voor je ons zo ziet zingen! En wat fijn dat je ons helpt met de exacte locatie, we vermoedden al dat dit in de Aquitaine zou zijn.. met het mooie brede strand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *