frankrijk.nl

Attentie, mooie mannen in de metro!

In Parijs is een heuse mannenjacht geopend door drie jonge Françaises met een originele Instagram-account. Op ‘Mecs Métro Paris’ verzamelen zij foto’s van aantrekkelijke verschijningen in de metro, tot groot plezier van inmiddels 80 duizend volgers.

Sommige metrolijnen in Parijs zijn interessanter dan andere lijnen, dat weten zelfs beginnende Parisiennes. Zo is het uitzicht in metrolijn 2 modieus en sexy  – dankzij de Marais aan de ene kant, maar ook knap en zakelijk dankzij La Défense aan het andere uiterste van de lijn. En dan heb je nog de wagons vol mooie jonge studenten (lijn 4), de hipsters (lijnen 6 en 12). Voor de oplettende mooie-mannenjager heeft elke Parijse metrolijn zijn eigen soorten eyecandy.

Instagram account mooie mannen in de metro van Parijs

Instagram account "Mecs metro Paris"

Instagram account met mooie Franse mannen

Mecs Métro Paris

De meisjes achter Instagram-account ‘Mecs Métro Paris’ weten er alles van, zij weten soms niet hoe snel ze hun smartphone moeten trekken om al dat moois vastleggen. Meestal zonder dat de beau mec (=Franse slang voor man) in kwestie het in de gaten heeft, vandaar de disclaimer op hun account: mannen die niet op de site willen staan kunnen het melden, hun foto wordt dan meteen verwijderd.

Mooie mannen in de metro van Parijs

Maar aan de reacties bij de foto’s te zien zijn er behalve erg enthousiaste vrouwelijke volgers ook veel mannen die juist graag op deze erewand willen hangen. Zoals bij alle ingezonden foto’s selecteren de oprichtsters echter zelf “les mecs le plus mignons” van de ondergrondse. “Ça passe ou ça passe pas…!”. Over smaak valt niet te twisten maar wij kunnen ons best vinden in de selectie tot nu toe… zucht

instagram.com/mecsmetroparis en ook een website: mecsmetroparis.fr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *