frankrijk.nl

Wijncondoom voor open flessen

Gadgets genoeg in de wijnwereld, maar deze is wel erg grappig. Suggestief én functioneel: zie hier een wijncondoom die flessen luchtdicht hersluit.

‘De ultieme bescherming voor wijnliefhebbers’, dat is de slogan van dit wijnproduct uit Amerika, bedacht door een Texicaanse moeder en haar 21-jarige zoon. De Winecondom is gemaakt van elastisch rubber dat strak om de flessenhals sluit nadat je hem hebt afgerold.

wijn condoom

wijn-condoom om een flessenhals

In tegenstelling tot kurken en andere stoppers is er geen extra hoogte dus je hoeft de fles niet in een moeilijk bocht te wringen om hem in de koelkast te krijgen. En de wijncondoom zit zelfs zo straks dat de fles ook kan blijven liggen. Niet gebruiken voor bubbelwijnen alleen, want dan zie je al snel een zwart ballonnetje door de kamer schieten

wijn-condoom

De winecondom is nog niet te koop in Nederland maar we houden je op de hoogte. Meer informatie: winecondoms.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *