frankrijk.nl

Roadtrip langs de Atlantische kust

In surfersparadijs Biarritz zijn leuke campervans te huur waarmee je langs de kust van Aquitaine kunt toeren. Dat betekent elke dag stoppen waar je wilt en slapen met het uitzicht van je keuze…  La vie est belle!

Je hoeft geen surfer te zijn om deze manier van reizen leuk te vinden. Ook als je liever op zoek gaat naar het mooiste uitzicht dan naar de perfecte golf is reizen in een kampeerbusje een bevrijdende ervaring. Je hoeft de deur maar dicht te gooien en weg ben je naar een volgende plaats!

Aquitaine Atlantische kust kampeerbusjes campers te huur roadtrip vakantie

Geïnspireerd door de Volkswagenbusjes uit de jaren 70 begonnen twee surffanaten uit Biarritz met de verhuur van eigentijdse campervans. Deze campers hebben een 2-persoonsbed en een keukentje met stromend water en koelkast aan boord. Ook zijn er extra spullen te huur voor een meerprijs zoals handdoeken, barbecue, tent, babystoel, buitendouche of een step.

Interieur van Campy Camper kampeerbusje - Roadtrip langs de Aquitaine

Zand, zon & surflessen

Mocht je toch ook een surflesje willen nemen: behalve in Biarritz zijn er ook in de badplaatsen Hossegor en Biscarrosse-Plage goede surfscholen, waar je overigens tevens het nieuwe Stand Up Paddle (SUP) kunt leren. Een leuk adres net buiten Biarritz om even halt te houden is The Beach House in Anglet (vlak bij het strand van ‘La Chambre d’Amour’).

Aquitaine Biarritz Anglet Atlantische kust leuke trendy strandtent The Beach House

beach house anglet

Deze heel ontspannen en levendige strandtent heeft een trendy interieur, een mooi terras met exotische planten, een klein zwembad en lekker eten (charcuterie, gerechten met inktvis en vis, mosselen, hamburgers).

Campy Camper, €69/dag, €89/dag of €109/dag – afhankelijk van het seizoen. In laag- en middenseizoen huur voor minimaal 3 dagen, in hoogseizoen minimaal een week.

Tekst: Nicky Bouwmeester

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *