frankrijk.nl

Hip surf- & golfhotel in Hossegor

In het zuidwesten van Frankrijk, tussen de golven van de Atlantische Oceaan en de uitgestrekte bossen van Les Landes, ontdekten we een heerlijk easy luxehotel in Hossegor: Hôtel 202!

Hossegor is niet alleen een populaire surf- en badplaats, ook golfers komen er graag om de pittige 18 holes te lopen. Tussen bos en strand en meer, nabij het kleine mondaine centrum ligt Hôtel 202, een modern en vooral relaxed logeeradres.

gebouw hotel 202

Strand van Hossegor
Het karakteristieke gebouw heeft de voor de streek zo typerende Baskische stijl, noem het de Zuid-Franse variant van wat wij  omschrijven als art deco. Binnen is gekozen voor een strakke stijl met luxe en vooral humor. In de 25 comfortabele kamers vind je teksten en attributen met een knipoog naar wat Hossegor zijn naam en faam geeft: surf & beach & golf.

Kamer Hotel 202

chambre7

Voor de gasten is er verder een heerlijk buitenbad, een royale tuin, een sauna en een massageservice, als weldaad voor lichaam en geest. Geen slecht adres dus, voor even een paar dagen ertussen uit.

Leuke insidertip: ga je met meer dan twee personen en hebben jullie kamers naast elkaar, dan kun je de balkons groter maken door de afscheidingsmuur open te gooien. Goed over nagedacht!

Meer info over dit hotel klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *