frankrijk.nl

Hôtel Crayon, kleurrijk designhotel in Parijs

Een kleurenbom vol met kunst! Hôtel Crayon, gelegen op een paar honderd meter van het Louvre, is een intiem en origineel slaapadres in de hoofdstad.

Felroze, knalgele of helblauwe muren: Hôtel Crayon heeft een interieur dat goed is voor je humeur! Mét een artistieke twist bovendien, want overal kom je kunstwerken tegen. Over de volle hoogte van de gangmuren, in de lift, boven je bed… op de gekste plekken is er op de muur getekend. De standaardhotelkamers hebben een knus klein  formaat, maar ze zijn met veel charme ingericht en de bedden zijn van uitstekende kwaliteit.

2-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

0a-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

1-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

Het twee jaar geleden geopende hotel is bovendien royaal gelegen: in het centrum van het centrum, létterlijk op steenworp van het Louvre en het Palais Royal. Binnen 5 minuten stap je bij metrohalte Louvre-Rivoli op de handige metrolijn 1, die parallel loopt aan de Seine en vrijwel alle metrolijnen kruist. Ideaal!

Hôtel Crayon by Elegancia, 2 pers. kamer vanaf €110 (internettarief), €12 ontbijt. Info & boeken

PLUS +

  • Mooie indirecte verlichting in de slaapkamers, dankzij Jieldé-lampen en andere mooie tafellampen. Ook leuk: je kunt op de kamer je eigen interieurparfum kiezen.

MIN –

  • Kamers zijn wat aan de gehorige kant.
  • Meer info op www.hotelcrayon.com

6-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

5-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

3-goedkoop-hotel-Crayon-Parijs-Frankrijk

Tip: Met de auto naar Parijs? Lees dan onze tips over o.a. de periphérique, het milieuvignet (verplicht) en op straat parkeren in Parijs. Voor wat dat laatste betreft raden we je aan om vooraf online een parkeerplaats te reserveren in Parijs. Bon voyage!

LEES OOK:
7 hotels in Parijs onder €100
Drijvend designhotel: Paris OFF Seine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *