frankrijk.nl

Chalets aan een vulkaanmeer

Anti-stressmiddel nodig? Kijk eens hier. Luxe houten vakantiehuizen op een droomlocatie in de Auvergne waar je morgen al heen zou willen.

Even helemaal genoeg van die stinkfiles, oververhitte collega’s en rijen bij de supermarkt? Wie het gevoel heeft dat ‘ie NU moet wegwezen of anders gaat ontploffen, die moet vooral even rondkijken op de site van deze prachtige houten chalets in de Auvergne. Alleen de foto’s al hebben een instant kalmeringseffect. Want hoe lekker klinkt dit: uitrusten aan de rand van een vulkaanmeer, omringd door uitgestrekte natuur, in een romantische accommodatie met houtkachel, een bubbelbad op het balkon en een uizticht waar je stil van wordt?

Chalet aan vulkaanmeer

Rust, rust, rust!

Vissen ga je. Eindeloos wandelen. Genieten van de stilte. En nee, dat hoeft geen eenzame bedoening te zijn, want de hele familie kan mee. De chalets bieden plaats aan 7 tot 9 personen en eventueel reserveer je er een tweede chalet (een paar 100 meter verderop) bij voor vrienden. Een kleine 9 uur rijden vanuit Nederland en je bent er al. Bovendien, het vakantiegevoel begint al vanaf de Belgische grens toch?

Chalets van €790- €1775 per week (afhankelijk van het seizoen).

Intérieur van design chalet

Badkamer in design chalet

Woonkamer in design chalet

Meer info op www.chaletsduberger.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *