frankrijk.nl

Nieuw skidorp in Tignes: Kalinda Village

Espace Killy, het uitstekende skigebied van Tignes en Val d’Isère, wordt deze winter nog aantrekkelijker. Op een mooie locatie verrees een gloednieuw skidorpje met authentieke charme.

Wie Tignes kent, zal beamen dat het dorp zelf geen schoonheidsprijs verdient. Die eer komt volledig toe aan het werkelijk fantastische skigebied waaraan de plaats ligt: l’Espace Killy, met meer dan 300 kilometer pistes. Maar tijden veranderen en er verschijnen mooie spots aan de horizon, zoals het gloednieuwe Kalinda Village.

2-tignes-nieuw-skidorp-Kalinda

Dorpje in een dorp: Kalinda Village

Wie het heeft over een skivakantie naar Tignes, spreekt meestal over de skidorpen Tignes-le-Lac of Tignes-Val Claret. Minder bekend zijn de authentieke dorpjes Les Brevières en Les Boisses. Dé innovatie van dit winterseizoen vind je in het laatstgenoemde dorpje. Dit gehucht, net voorbij de stuwdam, was tot vorig jaar niet meer dan een paar oude huizen en een kerk.

Nu is er een soort minidorpje verrezen: Kalinda Village. Gloednieuw, maar met de charmante uitstraling van weleer. Het bestaat uit 6 chaletgebouwen met comfortabele appartementen, een enorm wellnesscenter, met megagroot zwembad en een apart kinderbad, diverse restaurants, winkels en een skischool met kinderweide. Alles bij de hand dus! Ook prettig om te melden is dat de parking ondergronds is. En – zoals de hedendaagse wintersporter verwacht – je skiet hier zo naar de lift om het geweldige en skigebied van Espace Killy te ontdekken.

Voor meer informatie over Kalinda Village, neem een kijkje bij Het Frankrijk Huis.

4-tignes-nieuw-skidorp-Kalinda

3-tignes-nieuw-skidorp-Kalinda

LEES OOK:
Tignes, skigebied met fijne mogelijkheden
Tignes, bijzondere eetadresjes voor na het skiën

Algemeen 728x90

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *