frankrijk.nl

Minivilla’s aan de mooiste baai van Corsica

Witte stranden, mooie rotsformaties en een zee met allerlei blauwtinten. Vanaf welk punt je ‘m ook bekijkt, de baai van Santa Giulia is adembenemend. In het moderne vakantieresort Santa Giulia Palace profiteer je maximaal van dit bijzonder mooie plekje aan de zuidkust van Corsica.

Santa Giulia Corsica vakantievilla's

Onbetaalbaar uitzicht

Corsica is ’s zomers enorm populair. Al jaren. De beste plekjes langs de kust zijn bezet door hotels en vakantieparken. Al jaren. Niet elk adres heeft de tand des tijds goed doorstaan. Je stapt soms zomaar 20 jaar terug in de tijd. Het resort Santa Giulia Palace koos een aantal jaren geleden voor een nieuwe look met hun Premium-appartementen, ook wel minivilla’s genoemd. Ze liggen hoog op de heuvel en dat is hier een hele grote plus, want je krijgt er een adembenemende uitzicht over de baai gratis bij. Het interieur is ruim, licht en verrassend modern. En daarvan vind je er niet veel, op 10 minuten loopafstand van het strand..

Meer informatie over deze minivilla’s op de speciale Corsica site van Het Frankrijk Huis

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Santa Giulia piscine 3

PLUS+
– Je bestelde brood wordt ’s morgens bezorgd met een golfkarretje.
– Voor de gasten van de Premium-appartementen is er prachtig zwembad.

MIN–
– Let op: er zijn ook goedkopere appartementen (confort, classique) voor hetzelfde aantal personen, maar deze liggen lager op de heuvel (minder uitzicht) en zijn niet zo strak ingericht als hun bovenburen. Raadpleeg Het Frankrijk Huis voor meer informatie en advies hierover.
– Voor een grote supermarkt en geldopnames moet je in de auto stappen en naar Porto-Vecchio rijden (7 km).
– De open trap in de villa’s is niet echt handig als je kleine kinderen hebt..

Tekst: Josee Schouten Beeld: JP Piras (baai van Santa Giulia), Résidence Santa Giulia Palace.

LEES OOK:
De mooiste rondreizen op Corsica
Charmehotel bij de stranden van l’Île Rousse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *