frankrijk.nl

Grand ski & grande cuisine in Les Carroz

Voormalig skikampioene Armelle Linglin heeft zich gestort op haar tweede passie: koken en gasten ontvangen in twee grote chalets, direct aan de piste in Les Carroz.

Toen Armelle Linglin haar skicarrière aan de wilgen hing, stortte ze zich op een andere grote liefde, het koken op gastronomisch niveau. Haar kooktalent bracht haar al snel nieuwe roem en inspireerde haar tot de creatie van comfortabele logeermogelijkheden. Zo werd haar restaurant Les Servages d’Armelle ineens ook ‘hotel’…

Kamer

Ze begon met de creatie van vijf uiterst luxueuze kamers in het chalet tegenover het reeds bestaande restaurant, met volledig behoud van de authentieke chaletsfeer. Denk ruitjesgordijnen, houten bedden, romantische fauteuils. De kamers die ze erna boven het restaurant opende, gaan echter een flinke stap verder. Armelle Linglin combineerde een Savoyaardse stijl op perfecte wijze met modern design en comfort. Hier geen open haard maar een strakke houtkachel. Hier ook geen bad op pootjes; je mag badderen in een echte Philippe Starck!

prima chillen in de lounge van Hotel Les Servages d'Armelles in Les Carroz

Sfeervol verblijf

Zijn de kamers dus dik in orde, wacht maar eens totdat je aan een van de tafels in het restaurant schuift. Het eten is hier echt een feestje! Niet goedkoop, maar je krijgt absoluut waar voor je geld. Met de skipistes voor de deur zullen liefhebbers van luxe, lekker skiën én lekker eten zich hier dan ook zeker thuis voelen.

Restaurant Les Servages
PLUS+
Direct aan de piste in gevarieerde skigebied Le Grand Massif (265 km) op een uurtje rijden van Genève; ideaal voor korte skitrip.

MIN-
Zelfs als gast moet je reserveren voor het diner, niet vergeten dus voordat je wegskiet!

LEES OOK:
10 romantische slaapadressen in Franse skigebieden

Reacties zijn gesloten.