frankrijk.nl

Massage in een luxe boomhut

Even helemaal ontspannen tijdens een vakantie in Normandië? Maak een afspraak in de Spa Nuxe en je voelt je al snel in de wolken.

Alleen al de locatie is het omrijden waard, want Lyons-la-Fôret is een Normandisch dorpje uit een fotoboek. Vakwerkhuizen, bloeiende geraniums, een historische markthal – en dat alles omrimgd door een beroemd oud beukenbos. Op deze plek hebben de charmehotels La Licorne en Le Cerf samen een spa ingericht die heel mooi aansluit bij de groene omgeving. Want na een rondje sauna, jacuzzi en hammam zwem je hier via het verwarmende binnen-buitenzwembad zo de tuin in.

2-Spa-boomhut-Normandie-FRnl

Ook de opvallendste behandelruimte van de spa bevindt zich buiten, op vijf meter hoogte in een oude sequoia. Via een sierlijke wenteltrap bereik je La Cabane Perchée, een mooie boomhut van hout, glas en leisteen. Binnen staan twee massagetafels, waarvan je er één kunt reserveren of meteen twee tegelijkertijd, voor een duo-massage.

3-Spa-boomhut-Normandie-FRnlNiet alleen de plek, ook de behandeling is van ‘hoog’ niveau, want de spa wordt gerund door Nuxe, het Franse verzorgingsmerk van die heerlijk ruikende natuurlijke producten. Zoals de Huile Prodigeuse, al jaren een bestseller in Frankrijk. De spa´s van Nuxe zijn al net zo geliefd –  Parijs heeft een mooie op Rue Montorgueil waar je lang van te voren moet reserveren.

In de Normandische boomhut kun je kiezen uit een Ayurvedische, een Californische, een Dynamische of een ‘Serene’ massage , met verwarmde glazen bollen. Terwijl je spieren worden losgemaakt, hoor je de vogels kwetteren op het dak. Mmm… zen!

PLUS +

Smaakvolle spa met topproducten van Nuxe in bosrijke omgeving.

MIN –

‘s Weekends is de boomhut vaak volgeboekt door hotelgasten, dus voor die dagen tijdig reserveren.

Info en boeking

 

LEES OOK:

Top 5 B&B’s bij de landingsstranden in Normandië
Massagebus in de Dordogne

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *